BANDS

ARJA SAIJONMAA &  TANIA NARANJO (more info coming soon)

Arja Saijonmaa och Tania Naranjo mötes under hyllningen Violeta Parra 100 år Gala, en publik succékonsert som genomfördes på Palladium i Malmö och Musikaliska i Stockholm och som sändes av Sveriges Radio.

Deras gemensamma kärleken till Violeta Parra har fört de samman i nya konserten Jag vill tacka livet. En intym kväll där Arja och Tania tolkar några av de mest kända sånger av Violeta Parra, Theodorakis, fransk chanson, svenska och finska visor och mycket mer.

“Mötet på scenen med Arja Saijonmaa blev naturligtvis starkt. Att sedan Tania Naranjo kvällen igenom spelade virtuost piano och med sin mörka röst sjöng både storslaget passionerat och stilla återhållet gjorde knappast det hela sämre.”

Sydsvenskan/Violeta Parra 100 år gala

ESPÍRITU CHILENO Chilean songs

Tania Naranjo och César Peña har spelat tillsammans i mer än 15 år och skapat ett originellt och genuint tonspråk som berör.
Med en varm och rytmisk känsla framför Tania & César chilenska folksånger och visor där traditionella möter nya egna arrangemang av Violeta Parra, Victor Jara, och Nueva Canción Chilena.
Starka, tidlösa sånger och visor om livet, politik och livslång kärlek.

 

Tania Naranjo & Cesar Pena 138 kb

%d bloggers like this: